Despre noi

Noi am încercat să păstrăm în sertarul cu amintiri imagini, sunete, gusturi și senzații din locurile în care am călătorit.
Am descoperit că e greu să redai în cuvinte felul în care un pescar din Filipine poate ține, sub cerul plin de vreo câteva milioane de stele, un curs despre condimente.
Și că nu avem talentul necesar pentru a re-povesti de ce un cubanez de aceeași vârstă cu Fidel se simțea, sub Castro, un om liber.
De aceea, am căutat să ne exprimăm altfel. Pentru că am crezut mereu că o experiență culinară completă trebuie să dea târcoale tuturor celor șase simțuri. Și să îl inventeze pe al șaptelea.
Am adus în bucătăria de la Rocca tot ce am învățat de-a lungul timpului despre bucătăriile altor meleaguri.
Pe lângă micile secrete „importate”, am adus cu noi și răbdarea. Răbdarea de a aștepta ca un anumit preparat să iasă, cum spunem noi, „ca la mama lui”.
De aceea, te rugăm și pe tine, onorat mesean, să ai ceea ce Caragiale, dâmbovițeanul nostru bon-viveur , numea „puțintică răbdare”.
Pentru ca tot ce ai comandat de la chef-ul nostru să îți zgîndăre, dar și să îți satisfacă gusturile și exigențele. Ale tale și ale comesenilor tăi de acum, sau de data viitoare.
Când te așteptăm din din nou, cu porțile deschise și cu brațele la fel.
Larisa & Horațiu Rusu

Terasa

Călduros pe răcoare și răcoros pe căldură mare. Un colț la care merită să fii.
  • Terrace
  • Terrace
  • Terrace
  • Terrace

Gastro-Pubul

Atmosferă greu de definit în câteva cuvinte, greu de găsit în alte locuri.
 

Mansarda

Genul de refugiu de neratat pentru orice gen.