Experiențe Delicioase Fusion Gastro Pub

De luni până sâmbătă, între orele 12:00 și 21:00, și duminica, între orele 12:00 și 20:00, bucură-te de o masă gourmet livrată la ușă, pentru a-ți delecta simțurile. Oriunde în București.

Oferim o varietate de mâncăruri gourmet, atent echilibrate nutritiv și caloric, și fără aditivi. În preparatele noastre folosim doar legume proaspete, iar carnea provine de la furnizori de încredere.

Din fericire, nu trebuie să căuți prea mult. La noi găsești tot ce ai nevoie pentru o noapte de pomină împreună cu prietenii voștri: o mansardă confortabilă care poate fi doar a voastră, muzică pentru a satisface toate cererile, barmani inteligenti și amuzanți.

Folosind ingrediente proaspete și sigure, preparăm mâncărurile în fiecare zi și le livrăm în cutii izolate. Livrăm atât persoanelor fizice, cât și companiilor, în București.

Faceți cunoștință cu food truck-ul Rocca. Vă puteți bucura de aceeași calitate Rocca pe care o iubiți, în deplasare. Suntem prezenți atât la evenimente publice, cât și private pe tot teritoriul țării. 

Rezervă o masă

Povestește-ne despre experiența ta cu Rocca

Rocca by The Jar at Restaurant Guru
RECOMMENDED ON
Rocca by The Jar
RECOMMENDED ON
Rocca by The Jar
TripAdvisor
Know better. Book better. Go better.
(Click to rate)